FES-TE SOCI
loading

Campus

FALTEN

pel Campus d'estiu 2024

Diversió, esport & aventura

Els campus són una forma activa i educativa de gaudir de les vacances a través d'activitats físiques, esportives i de lleure, amb les que els infants i adolescents aprenen els valors de la convivència i la companyonia, així com de respecte a l'entorn.

 

A ègora construïm experiències úniques per als més menuts, fent-los participar de la nostra passió per un estil de vida actiu i saludable. Proposem tot un ventall d'activitats diverses i totalment adaptades, per fer de la seva estada al campus una vivència per a recordar.

Preguntes freqüents inscripcions

Puc apuntar al meu fill/a a diferents modalitats?
Sí, pots escollir diferents modalitats per diferents setmanes/torns. El que no es pot fer són diferents modalitats dins de la mateixa setmana/torn.
Vull inscriure el meu fill/a al proper campus? Com ho he de fer?

A partir del 2 de maig podeu fer les inscripcions al campus d’estiu 2024.

PAS 1: Aquest any el procediment d’inscripció serà online, a través d’un Google Forms AQUÍ. El següent pas serà efectuar el pagament.

Com he d'efectuar el pagament un cop realitzada la inscripció?

PAS 2: El pagament s’haurà d’efectuar a través d’una transferència bancària en el moment de la inscripció. Quedaran exemptes de pagament aquelles famílies sol·licitants d’ajut econòmic (màxim dues setmanes). Si es realitza la inscripció per més de dues setmanes, s’haurà d’abonar la resta en el moment de la inscripció.

El següent pas serà presentar la documentació per formalitzar la inscripció.

Quina documentació cal presentar per formalitzar la inscripció?

PAS 3: La documentació per formalitzar la inscripció s’haurà d’enviar per email a centelles@egora.cat amb l’assumpte “NOM COGNOM (infant inscrit) + DOCUMENTACIÓ CAMPUS 2024”.

La documentació que cal adjuntar per email en el moment de la inscripció és:

  • Comprovant de pagament
  • Fotocòpia de la targeta sanitària o mútua
  • Fotocòpia del carnet de vacunació

Com són els campus d'ègora?

  • S'inicien quan finalitzen els períodes escolars i coincidint amb les vacances: Primavera (Setmana Santa), Estiu i Hivern (Nadal).
  • Estan dirigits a infants i adolescents, de P3 a 1r de Batxillerat (3 a 17 anys).
  • Les famílies poden escollir entre una àmplia oferta de modalitats i activitats que s'organitzen per anys de naixement.
  • Totes les modalitats de campus inclouen activitats aquàtiques diàries de caràcter recreatiu, planificades i guiades en tot moment per un@ monitor@.
  • S'ofereix servei d'acollida.
  •  

Tria el Campus d'estiu que més t'agradi

image
PRECAMPUS

Jocs motrius, sensorials, populars i tradicionals, tallers, iniciació a diferents modalitats esportives i activitats aquàtiques a la piscina

image
CAMPUS POLIESPORTIU

Jocs motrius, sensorials, populars i tradicionals, iniciació a esports, esports alternatius, activitats aquàtiques a la piscina i activitats al medi natural

Preguntes freqüents generals

Quines activitats es fan al campus?
Al campus es realitzen activitats esportives (futbol, bàsquet, voleibol, hoquei, bàdminton, minitennis, handbol, rugbi, beisbol, etc.), activitats d’expressió (dinàmiques de grup, expressió corporal, etc), jocs tradicionals, activitats aquàtiques, activitats recreatives, tallers manuals, etc.
Hi ha sortides o excursions?

Als nostres campus apostem per realitzar totes les activitats a les nostres instal·lacions. Creiem que podem oferir un gran ventall d’activitats sense necessitat de fer cap sortida.

Quina ràtio hi ha als grups?
Per a establir la ràtio entre participants i dirigents es pren com a referència la que marca el Decret 267/2016 i queda fixada en 1 dirigent per cada 10 participants. Els grups de preescolar, tenen un monitor/a de suport, a més a més del monitor responsable.
Aniran a la piscina cada dia?
Sí, tots els grups tenen una activitat aquàtica diària programada.
I si el meu fill/a no sap nedar o té por a l’aigua? És obligatori fer l’activitat?
Tots els infants o adolescents, realitzen una prova de nivell abans d’iniciar el primer dia d’activitat aquàtica, on els monitors/es valoren el seu nivell d’autonomia. Si no saben nedar, se’ls hi facilitarà el material de flotació, els medis necessaris, i el suport dels monitors/es, per poder realitzar l’activitat. Si el teu fill/a no es vol banyar per que té por, en cap cas l’obligarem, però sí que acompanyarà al seu grup a la piscina i el farem partícip de l’activitat des de fora de l’aigua. NO ES FARÀ CURS DE NATACIÓ.
Què passa els dies de molta calor si fan activitat a l’exterior?
L’activitat es mantindrà, tot i que es faran descansos amb més freqüència per la hidratació i descans en una zona d’ombra. També incidirem en l’ús de la gorra, crema solar i anar remullant-se amb aigua el cap.
Pot venir a recollir al meu fill/a una persona que no està autoritzada a la llista?
No, els monitors/es no entregaran als vostres fills/es a una persona que no aparegui a la llista d’autoritzats. En cas de que hagi de venir una persona que no consti, haureu de fer una autorització puntual i entregar-li al monitor/a.
Els nens poden portar el mòbil?
La nostre recomanació és que no. Tot i així si l’han de portar, no el podran fer servir durant el campus. En cap cas ens farem responsables de la seva pèrdua o si es fa malbé.
El meu fill/a necessita prendre una medicació, a qui informem?
Ho haureu d’indicar a la inscripció si és una medicació que ha de prendre a diari. Si és una medicació puntual, ho haureu de comunicar al monitor/a. En ambdós casos, heu de descarregar i omplir l’autorització mèdica que trobareu a la web. Seran els responsables de campus qui s’encarreguin de l’administració de medicaments.
Cal portar roba de recanvi?
Els grups de preescolar hauran de dur una muda per si hi hagués qualsevol incident. Recomanem a a resta d’infants i adolescents que portin una samarreta de recanvi per poder canviar-se si suen molt.
Com puc contactar amb l'equip del campus per realitzar una consulta o demanar un aclariment?
La majoria de respostes les trobareu al Protocol intern per a famílies AQUÍ Si necessiteu resoldre algun altre dubte, podeu conctactar-nos directament a centelles@egora.cat i us respondrem el més ràpid possible.
On puc trucar per qualsevol emergència?
A la recepció del centre: 93 881 11 30

Login Account

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.